operation

Lilypie Angel and Memorial tickers

thanx for follow me...

Wednesday, April 20, 2011

Exam eXam exAm exaM!


Exam eXam exAm exaM!
salamBlogger kepada blogger2 yg melalui
jalan Dreaming Is Fun
seprti kebiasaannye la kan pon~
zaman sekolah, setiap hujung tahun msti ade EXAM
sama jugak ngn IPT, setiap hujung sem akan ade EXAM
yang menentukan pointer masing2...
kompem aku x terkecuali untuk mengambil EXAM ni...
mesti korang pelik asal la kat pekataan
EXAM ni msti aku capital kan kan...
aku buat cam uh sebab mmg arini nk cite psal
EXAM pon...
sem lepas x seterok sem ni...
g a p utk setiap subjek jauh la jugak
smpi ade yg menjangkau seminggu...
tp sem ni di-compress-kan 6 subjek dalam seminggu..
tambah2 ag time2 study week ni dpt plak asignment lagi...
aduh saket kepala....
harap2 dapatlah kami ni melepasi && mengharungi dugaan ni...
nk taip pon da xde idea ni...
study x abes ag...haha...
p/s : semoga berjaya kepada semua yang sudah, sedang dan bakal menghadapi exam masing2...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive

Pelawat-pelawat